X AVISO DE COOKIES: Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Aceptar Más información
GRUPO PLAZA

FOTOGRAFÍA. Émile Savitry

24/06/2011
VALENCIA. Evocar la figura del fotògraf Émile Savitry equival a fer-ne el mateix amb la del gran Django Reinhardt. Però no només això: immediatament ens vindran al cap, també, les d'Alberto Giacometti, Jacques Prévert... els de tots aquells qui, d'una manera més o menys significativa, poblaren els carrerons de Montparnasse en el París d'entreguerres. Totes aquestes figueres varen ser retratades per Savitry i ara podem contemplar-les en el que s'ha vingut a qualificar com a "la primera gran mostra" organitzada al voltant de la seua obra. L'esforç, compartit entre el MuVIM i el MASC de Les sables d'Olonne, té com a fruit aquest gran mosaic d'aquell París ja mític i que per fi arriba a València. R.M.

Del dijous 5/5 al diumenge 6/11
MuVIM · Quevedo, 10

Comparte esta noticia

comentarios

Actualmente no hay comentarios para esta noticia.

Si quieres dejarnos un comentario rellena el siguiente formulario con tu nombre, tu dirección de correo electrónico y tu comentario.

Escribe un comentario

Tu email nunca será publicado o compartido. Los campos con * son obligatorios. Los comentarios deben ser aprobados por el administrador antes de ser publicados.

publicidad
publicidad